Over boxerkennel van Nelysol - boxer pups met stamboom
15325
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15325,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Over ons

Wij zijn Kim & Lynn Nelis-De Sloover en wonen samen met ons gezin in het mooie Aalter.

Ons gezin bestaat momenteel uit onszelf, ons zoontje Lowie, twee kattinnen en onze boxer honden.

Onze eerste boxer samen was Nelson, een gele reu. Voor mij (Lynn) was het niet mijn eerste contact met boxers. Mijn ouders hadden er reeds twee rondlopen waardoor ik al helemaal verkocht was. Een ander hondenras was niet meer aan de orde voor mij.
Voor mijn man Kim was het wel een eerste kennismaking met boxers. Ik had hem verteld dat boxers heel lieve, speelse, energieke honden zijn die ook best wel hun eigen willetje kunnen hebben. Dit was perfect beschreven hoe onze Nelson was als pup, en nog steeds is.

Toen Nelson 5 maanden oud was, is er een tweede boxer bijgekomen: Louka, een boxerteef die toen 3,5 jaar oud was. De eerste paar dagen was het voor beiden aanpassen, maar al snel zijn het vrienden geworden, die ondertussen een onafscheidelijk duo zijn en samen genieten van een mooi boxerleven.

Nelson heeft toen hij 8 maanden was, zijn eerste schoonheidsshow gelopen, dit op aanraden van de fokker, die ons overhaalde om een eerste stap in de showwereld te wagen. Die eerste keren zijn ons goed bevallen en zo zijn wij met onze honden in de showwereld verzeild geraakt.

Naast de showwereld begon het te kriebelen om met onze honden een nestje te fokken. Dit hebben we gedaan met Louka. Uit het eerste nest zijn vier pups geboren, waaronder onze derde boxer, Olly.

Olly is samen opgegroeid met haar moeder Louka en Nelson. Het is een vrolijke, zachte & aanhankelijke boxermeid.

Penelope is onze vierde boxer. Een altijd vrolijke meid, vol liefde, energie en werklust. Qua bouw kleiner en fijner dan onze eerste 2 teefjes.

Onze vijfde boxer is Xesto. Xesto is een gele reu van Spaanse afkomst, speels en karaktervol, die onze kennel vervoegd heeft in de zomer van 2017.

In het Najaar van 2017 hebben wij een samenwerking aangegaan met de Italiaanse Boxerkennel Dell’Espinosolo. Dit omdat de eigenaar van deze kennel, een ervaren fokker en tevens ook dierenarts, een goeie vriend is van ons gezin en hij in zijn boxerkennel over uitstekende bloedlijnen beschikt die wij graag willen verder zetten binnen onze boxerkennel en het fok gebeuren.

Uit deze samenwerking is in het najaar van 2018 onze zesde boxer gevolgd, nl. Vera Dell’Espinosolo.  Vera is een geel teefje die altijd barst van energie en heel speels is.

Onze zevende en achtste boxer was er sinds eind december 2018 en beiden ook afkomstig uit boxerkennel Dell’Espinosolo. Kendall is een lieve gele reu die altijd zin heeft in een knuffel. Esmeralda  was een geel teefje die zoals je van een boxer gewend bent heel zotjes en speels was, maar tegelijk ook super lief. Helaas hebben we haar wegens ziekte veel te vroeg moeten laten heen gaan.

Shadow is de negende boxer binnen onze kennel. Lief, onstuimig en vol energie.

Het houden van boxers, hen vergezellen naar diverse schoonheidsshows en af en toe een nestje fokken, is ondertussen uitgegroeid tot onze hobby, onze passie!

Wij wensen jullie dan ook veel plezier met het ontdekken van onze boxerkennel.