Over ons

Wij zijn Kim & Lynn Nelis-De Sloover en wonen samen met ons gezin in het mooie Aalter.

Ons gezin bestaat momenteel uit onszelf, ons zoontje Lowie, twee kattinnen en onze boxer honden.

Onze eerste boxer samen was Nelson, een gele reu. Voor mij (Lynn) was het niet mijn eerste contact met boxers. Mijn ouders hadden er reeds twee rondlopen waardoor ik al helemaal verkocht was. Een ander hondenras was niet meer aan de orde voor mij.
Voor mijn man Kim was het wel een eerste kennismaking met boxers. Ik had hem verteld dat boxers heel lieve, speelse, energieke honden zijn die ook best wel hun eigen willetje kunnen hebben. Dit was perfect beschreven hoe onze Nelson was als pup, en nog steeds is.

Toen Nelson 5 maanden oud was, is er een tweede boxer bijgekomen: Louka, een boxerteef die toen 3,5 jaar oud was. De eerste paar dagen was het voor beiden aanpassen, maar al snel zijn het vrienden geworden, die een onafscheidelijk duo zijn en ondertussen samen genieten van een mooi boxerleven op rust in een gastgezin.

Nelson heeft toen hij 8 maanden was, zijn eerste schoonheidsshow gelopen, dit op aanraden van de fokker, die ons overhaalde om een eerste stap in de showwereld te wagen. Die eerste keren zijn ons goed bevallen en zo zijn wij met onze honden in de showwereld verzeild geraakt.

Naast de showwereld begon het te kriebelen om met onze honden een nestje te fokken. Dit hebben we gedaan met Louka. Uit het eerste nest zijn vier pups geboren, waaronder onze derde boxer, Olly, een vrolijke, zachte & aanhankelijke boxermeid.

Ondertussen is onze “Boxer Gang” verder uitgebreid en hebben wij ook een samenwerking aangegaan met de Italiaanse Boxerkennel Dell’Espinosolo. Dit omdat de eigenaar van deze kennel, een ervaren fokker en tevens ook dierenarts, een goeie vriend is van ons gezin en hij in zijn boxerkennel over uitstekende bloedlijnen beschikt die wij graag willen verder zetten binnen onze boxerkennel en het fok gebeuren.

Het houden van boxers, wandelingen maken, hen vergezellen naar diverse schoonheidsshows en af en toe een nestje fokken, is ondertussen uitgegroeid tot onze hobby, onze passie!

Wij wensen jullie dan ook veel plezier met het ontdekken van onze boxerkennel.