Over boxerkennel van Nelysol - boxer pups met stamboom
15325
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15325,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Over ons

Wij zijn Kim & Lynn Nelis-De Sloover en wonen samen met ons gezin in het mooie Aalter.

Ons gezin bestaat momenteel uit onszelf, twee kattinnen en onze vijf boxer honden waarvan drie teven en twee reu’en.

Onze eerste boxer samen was Nelson, onze reu. Voor mij (Lynn) was het niet mijn eerste contact met boxers. Mijn ouders hadden er reeds twee rondlopen waardoor ik al helemaal verkocht was. Een ander hondenras was niet meer aan de orde voor mij.
Voor mijn man Kim was het wel een eerste kennismaking met boxers. Ik had hem verteld dat boxers heel lieve, speelse, energieke honden zijn die ook best wel hun eigen willetje kunnen hebben. Dit was perfect beschreven hoe onze Nelson was als pup, en nog steeds is.

In het begin was het soms wennen voor Kim. Hij moest echt wel leren omgaan met z’n “zotte doos” van een hond, maar al vlug sloeg de vonk tussen beiden over, en ook Kim is nu dol op boxers.

Toen Nelson 5 maanden oud was, is er een tweede boxer bijgekomen: Louka, een boxerteef die toen 3,5 jaar oud was en tot voor kort bij mijn ouders logeerde. De eerste paar dagen was het voor beiden aanpassen, maar al snel zijn het vrienden geworden, die ondertussen onafscheidelijk zijn.

Nelson heeft toen hij 8 maanden was, zijn eerste schoonheidsshow gelopen, dit op aanraden van de fokker, die ons overhaalde om een eerste stap in de showwereld te wagen. Die eerste keren zijn ons goed bevallen en zo zijn wij met onze honden in de showwereld verzeild geraakt.

Naast de showwereld begon het te kriebelen om met onze honden een nestje te fokken. Dit hebben we gedaan met Louka. Uit het eerste nest zijn vier pups geboren, waaronder onze derde boxer, Olly.

Olly is samen opgegroeid met haar moeder Louka en Nelson. Ook zij past perfect binnen de roedel en vult deze aan met haar vrolijke, onstuimige karakter.

Penelope is onze 4 de boxer. Een altijd vrolijke meid, vol liefde, energie en werklust. Qua bouw ietsje kleiner en fijner dan onze andere teefjes.

Samen vormen ik (Lynn) en Penelope een onafscheidelijk team in het IPO gebeuren. Ooit hopen we dan ook samen de IPO 1 titel te behalen.

And last but not least is er sinds eind 2017 onze jongste telg, Xesto.

Een speelse, zotte & lieve boxer reu die samen met de andere honden onze boxerroedel compleet maakt.

Het houden van boxers, hen vergezellen naar diverse shows, en af en toe een nestje fokken, is ondertussen uitgegroeid tot onze hobby, onze passie!

Wij wensen jullie dan ook veel plezier met het ontdekken van onze boxerkennel.