Over ons

Wij zijn Kim & Lynn Nelis-De Sloover en wonen samen met ons gezin in het mooie Aalter.

Ons gezin bestaat momenteel uit onszelf, ons zoontje Lowie en dochter Olivia en onze boxer honden.

Onze eerste boxer samen was Nelson, een gele reu. Voor mij (Lynn) was het niet mijn eerste contact met boxers. Mijn ouders hadden er reeds twee rondlopen waardoor ik al helemaal verkocht was. Een ander hondenras was niet meer aan de orde voor mij.
Voor mijn man Kim was het wel een eerste kennismaking met boxers. Ik had hem verteld dat boxers heel lieve, speelse, energieke honden zijn die ook best wel hun eigen willetje kunnen hebben. Dit was perfect beschreven hoe onze Nelson was als pup, en nog steeds is.

Toen Nelson 5 maanden oud was, is er een tweede boxer bijgekomen: Louka, een boxerteef die toen 3,5 jaar oud was. De eerste paar dagen was het voor beiden aanpassen, maar al snel zijn het vrienden geworden, die een onafscheidelijk duo vormden. Helaas heeft Louka ons verlaten voor de hondenhemel op 9 jarige leeftijd.

Nelson heeft toen hij 8 maanden was, zijn eerste schoonheidsshow gelopen, dit op aanraden van de fokker, die ons overhaalde om een eerste stap in de showwereld te wagen. Die eerste keren zijn ons goed bevallen en zo zijn wij met onze honden in de showwereld verzeild geraakt.

Naast de showwereld begon het te kriebelen om met onze honden een nestje te fokken. Dit hebben we gedaan met Louka. Uit het eerste nest zijn vier pups geboren, waaronder onze derde boxer, Olly, een vrolijke, zachte & aanhankelijke boxermeid die ondertussen van haar oudere dag geniet in een gastgezin.

Doorheen de jaren is onze “Boxer Gang” verder uitgebreid en proberen wij met onze boxerkennel het boxerras verder te verrijken met het fokken van mooie boxerpups met stamboom uit steeds zorgvuldig gekozen gezonde ouderdieren.

Het houden van boxers, wandelingen maken, hen vergezellen naar diverse schoonheidsshows en het fokken van boxerpups, is ondertussen uitgegroeid tot onze passie!

Wij wensen jullie dan ook veel plezier met het ontdekken van onze boxerkennel.