ATIBOX Wereld Boxer Show 2017 Slovakije

ATIBOX Wereld Boxer Show 2017 Slovakije

 

Elk jaar vindt er een Wereld Boxer Show plaats waar Boxers op schoonheid beoordeelt worden. Deze show wordt ATIBOX genaamd. Dit jaar vond de show plaats op 27 & 28/05/2017 te Slovakije.

Als fokker van Boxers is dit het evenement van het jaar waar je graag wil bijzijn. Daarom besloten wij om dit jaar voor de allereerste keer deel te nemen en met 1 van onze honden, nl. Prinsess Penelope Van Krato’s Hof, af te reizen naar Slovakije.

Op zaterdag 27/05/2017 in de “Junior Class Brindle Female” , een groep van 22 honden, behaalde onze meid volgend resultaat :

Excellent + werd ze geplaatst voor de finale en behaalde uiteindelijk een 4e finale plaats !!

Totaal onverwacht, maar ongelofelijk gelukkig met dit resultaat en Super Trots op onze Prinsess Penelope van Krato’s Hof!

Daarom ook graag een extra dankwoordje voor de fokker en handler van Penelope, nl. Boxers van Krato’s Hof !

Verder hebben wij enorm genoten van het evenement en willen wij ook het ganse Atibox Team waarmee wij naar Slovakije zijn gereisd bedanken voor de aangename vakantie ! Zonder hun was dit alles niet mogelijk geweest!

Verder kijken wij enorm uit naar Penelope haar verdere showresultaten en hopen wij volgend jaar present te zijn op de ATIBOX 2018 show te Zweden.

Boxergroetjes

Lynn & Kim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren