Boxer reunidag

Boxer reunidag

Aangezien we met onze Boxerkennel van Nelysol al 3 nestjes pups ver zijn, vonden wij het wel eens tijd worden om  al onze pups terug te zien en hiervoor een Boxer Reunidag te organiseren.

Hierop waren alle pups van de voorbije 3 nesten uitgenodigd samen met hun baasjes. Helaas kon niet iedereeen aanwezig zijn, maar de opkomst was talrijk, en zei maar zeker het was een “zotte, leuke, boxer namiddag” !

Voor de aanwezigen werden hapjes & drankjes voorzien, een goodiebag voor de hondjes, samen met een fotosessie voor hond & baasje en een les gehoorzaamheid voor de liefhebbers. Bij deze willen wij dan ook nog eens onze lesgever Fricolo L. en onze fotografe De Neve S. bedanken! Ook willen wij graag Jaak & Raymonde bedanken voor het uitbaten van de Kantine!

Voor ons was het een blij weerzien met al onze nakomelingen van Boxerkennel van Nelysol, wij hebben enorm genoten van deze namiddag en hopen dit uiteraard in de toekomst nogmaals over te doen.

Verder willen wij ook alle aanwezige Boxers & Baasjes bedanken en wensen wij jullie veel liefde, plezier en vriendschap toe samen met jullie trouwe Viervoeter !

Bij deze dan ook enkele sfeerfoto’s!

Boxergroetjes

Lynn & Kim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren